Csirkecomb vele sült burgonyával

Csirkecomb vele sült burgonyával

Elkészítési idő

90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 4 db csirkecomb
  • 1,2 kg burgonya
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 mokkáskanál szárnyas fűszerkeverék
  • 1 evőkanál durvára őrölt bors
  • 1 mokkáskanál őrölt kömény
  • 1 mokkáskanál fokhagyma
  • 1 mokkáskanál szárított rozmaring
  • 1 csokor metélőhagyma
  • 1 evőkanál libazsír

Elkészítés:

A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, pár helyen csontig bevágjuk, sózzuk, fűszerezzük, borssal megszórjuk.

A krumplit és a hagymát megpucoljuk, feldaraboljuk. A krumplit sózzuk, szárított rozmaringot, steak borsot és metélőhagymát szórunk rá.

A krumplit tepsibe rakjuk, rátesszük a cikkekre vágott vöröshagymát és a csirkecombokat. A tepsit alufóliával letakarjuk, és előmelegített sütőben kb. 1 órát sütjük. Majd levesszük a fóliát, és a combokat pirosra sütjük.

Neked ajánljuk