Csirkecomb majorannával töltve

Csirkecomb majorannával töltve

Elkészítési idő

75 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 6 db csirkecomb
  • bors
  • majoránna

A töltelékhez:

  • 3 db zsemle
  • 3 tojás
  • 1 hagyma
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • bors

Elkészítés:

A csirkecombokat só, bors és őrölt majoránna keverékével bedörzsöljük.

A zsemléket vízben áztatjuk, kinyomkodjuk, összekeverjük a tojással és a töltelék további hozzávalóival.

A bőrt meglazítjuk a combokon, és egy kiskanállal a tölteléket a bőr alá nyomkodjuk, majd fehér cérnát fűzve tűvel összevarjuk.

Egy tepsiben 3 evőkanál olajat eloszlatunk, illetve 1,5 dl vizet is öntötönk bele. Belerakjuk a combokat, majd fóliával lefedjük, és 45 percre a 190 fokos sütőbe tesszük.

Amikor a hús megpuhult, levesszük a fóliát, és a tepsi alján lévő zsiradékkal öntözve pirosra sütjük a combokat. Krumplipürével, salátával tálaljuk

Neked ajánljuk