Csirkecomb gyöngyhagymamártással

Csirkecomb gyöngyhagymamártással
Elkészítési idő
5,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége
Árkategória
Hozzávalók:
  • 4 adaghoz:
  • 4 evőkanál olaj
  • vaj
  • 2 dl tejszín
  • 6 db csirkecomb
  • 1,5 dl víz
  • 1 diónyi gyömbér
  • 1/2 tasak Szárnyas Fűszerkeverék
  • 1 tasak Pirított hagymás csirke Rafinéria
  • 30 dkg gyöngyhagyma
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • 4 evőkanál olaj
  • vaj
  • 2 dl tejszín
  • 6 db csirkecomb
  • 1,5 dl víz
  • 1 diónyi gyömbér
  • 1/2 tasak Szárnyas Fűszerkeverék
  • 1 tasak Pirított hagymás csirke Rafinéria
  • 30 dkg gyöngyhagyma
  • 1 csokor petrezselyemzöld

Elkészítés:



Fűszerezzük meg a combokat a szárnyas fűszerkeverékkel!
Süssük meg őket olajon!
Adjuk hozzá a felszeletelt gyömbért, forgassuk át, majd öntsünk hozzá 1 deci vizet!
Pároljuk 5 percet fedő alatt!
Adjuk hozzá a gyöngyhagymát, öntsük fel tejszínnel, majd adjuk hozzá a másik rafinériát is!
Pároljuk készre 5 perc alatt!