Csirkecomb baconös batáta rózsával és répapürével

Csirkecomb baconös batáta rózsával és répapürével

Elkészítési idő

75 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 5 db csirkecomb
  • 5 szem vöröshagyma
  • bors
  • majoránna
  • 1 evőkanál zsír

a batátához:

  • 300 g batáta
  • 10 szelet bacon
  • bors
  • ízlés szerinti fűszerek

valamint:

  • 500 g répa
  • 20 g Liga margarin

Elkészítés:

A csirkecombot ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, 1 evőkanál zsírral és pár szem megtisztított, durvára vágott vöröshagymával együtt a sütőzacskóba tesszük és megsütjük.

Az édesburgonyát meghámozzuk, felszeleteljük, fűszerezzük, a bacon csíkokra sorakoztatjuk, feltekerjük és szilikon muffin formában megsütjük.

A répapüréhez a répát puhára főzzük, leszűrjük, sóval, fehér borssal és szerecsendióval fűszerezzük és a margarinnal pürésítjük.

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!

Hasonló receptek