Csirkecomb baconös batáta rózsával és répapürével

Csirkecomb baconös batáta rózsával és répapürével
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 5 db csirkecomb
  • 5 szem vöröshagyma
  • bors
  • majoránna
  • 1 evőkanál zsír
  • a batátához:
  • 300 g batáta
  • 10 szelet bacon
  • bors
  • ízlés szerinti fűszerek
  • valamint:
  • 500 g répa
  • 20 g Liga margarin
  • 5 db csirkecomb
  • 5 szem vöröshagyma
  • bors
  • majoránna
  • 1 evőkanál zsír
  • 300 g batáta
  • 10 szelet bacon
  • bors
  • ízlés szerinti fűszerek
  • 500 g répa
  • 20 g Liga margarin

Elkészítés:

A csirkecombot ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, 1 evőkanál zsírral és pár szem megtisztított, durvára vágott vöröshagymával együtt a sütőzacskóba tesszük és megsütjük.

Az édesburgonyát meghámozzuk, felszeleteljük, fűszerezzük, a bacon csíkokra sorakoztatjuk, feltekerjük és szilikon muffin formában megsütjük.

A répapüréhez a répát puhára főzzük, leszűrjük, sóval, fehér borssal és szerecsendióval fűszerezzük és a margarinnal pürésítjük.

Megjegyzés:

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!