Hozzávalók:
  • 6 db csirke felsőcomb
  • 3 dl ketchup
  • 1 dl kóla
  • olaj
  • 2 teáskanál oregánó
  • 1,5 teáskanál tört chilipaprika
  • méz
  • bors
  • 6 db csirke felsőcomb
  • 3 dl ketchup
  • 1 dl kóla
  • olaj
  • 2 teáskanál oregánó
  • 1,5 teáskanál tört chilipaprika
  • méz
  • bors

Csirkecomb amerikai pácban

Elkészítési idő
3,0 6 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

A csirke felsőcomboknak szedjük le a bőrét, Fűszerezzük meg sóval és borssal mindkét oldalát.

A pác elkészítéséhez a ketchuphöz öntsünk hozzá kólát, majd adjunk hozzá oreganót és tört chilipaprikát. A csirkecombokat tegyük a pácba, és minimum 3 órára tegyük a hűtőbe lefedve.

Forró olajban, alacsonyabb lángon süssük meg a combokat. Amikor már majdnem megsültek, mézzel öntsük le őket, és süssük tovább.

A maradék páclevet forraljuk fel, és adjunk hozzá mézet. Ezt a mártást tálaljuk a csirkecombokhoz.

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti