Csirkecomb almásan

Csirkecomb almásan

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 4 db csirkecomb
  • őrölt rozmaring
  • törött bors
  • méz
  • 4 db alma
  • 1 dl fehérbor
  • vaj

Elkészítés:

Elkészítés:

Fűszerezzük be a megmosott csirkét sóval, borssal és rozmaringgal!

Hirtelen süssük át felhevített vajon!

Tegyük kivajazott, tűzálló tálba a húsokat, és takarjuk be almaszeletekkel!

Forraljuk fel a megmaradt pecsenyelevet kis mézzel és borral, majd öntsük rá a combokra!

Süssük 40 percig fólia alatt, majd a végén pirítsuk meg a tetejét a fólia nélkül!

Neked ajánljuk