Hozzávalók:
  • hagyma
  • fokhagyma
  • pirospaprika
  • 2 padlizsán
  • bors
  • ételízesítő
  • bor
  • parmezán sajt
  • liszt
  • 2 csirkemell
  • olaj
  • vaj
  • mustár
  • hagyma
  • fokhagyma
  • pirospaprika
  • 2 db padlizsán
  • bors
  • ételízesítő
  • bor
  • parmezán sajt
  • liszt
  • 2 db csirkemell
  • olaj
  • vaj
  • mustár

Csirke padlizsánkrémmel

Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:



Kenjük be a csirkét ételízesítővel és borssal!

Forgassuk lisztbe a húst, és hirtelen süssük ki olajban!
Tegyük bele egy olajjal kikent tepsibe!
Süssük meg a padlizsánt, hámozzuk meg, vágjuk össze, majd adjuk hozzá a mustárt, a vajat, sót, borsot, fokhagymát, pirospaprikát és a lereszelt hagymát!
Turmixoljuk le!

Kenjük rá a krémet a csirkékre, öntsük fel 1 deci fehérborral, majd szórjuk meg parmezánnal!
200 fokos sütőben megsütjük.

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti