Csípős-édes csirkefalatok rizzsel

Csípős-édes csirkefalatok rizzsel
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória olcsó
Hozzávalók:
  • 500 g csirkemellhús
  • kb.10 evőkanál liszt
  • 2 tojás
  • ketchup
  • méz
  • Piros Arany (csípős)
  • olaj
  • rizs
  • 500 g csirkemellhús
  • 10 evőkanál liszt
  • 2 db tojás
  • ketchup
  • méz
  • Piros Arany (csípős)
  • olaj
  • rizs

Elkészítés:

A csirkemellhúst kockákra vágjuk, egy picit megsózzuk.

A lisztet, tojást kikeverjük annyi vízzel, hogy picit (de tényleg csak picit) hígabb legyen, mint amikor galuskát készítünk.

Ezután elkészítjük a szószt: a mézet, a ketchupot és ízlés szerint Piros Aranyat összekeverjük (ha valaki szereti, tehet bele szezámmagot is).

A csirkemell kockákat megforgatjuk a tésztában, majd forró olajban kisütjük és még melegen beleforgatjuk a szószba.

Főtt rizzsel tálaljuk.

Megjegyzés:

A receptet Adrienn küldte be. Köszönjük!