Csípős csirkeragu

Csípős csirkeragu
Elkészítési idő
3,0 2 Értékelés
Elkészítés nehézsége
Árkategória
Hozzávalók:
  • 20 dkg rizs
  • 30 dkg csirkemell filé
  • 3 teáskanál étkezési keményítő
  • 1 teáskanál pirospaprika
  • 1 tasak KNORR Mexikói chilis bab Rafinéria
  • 40 dkg mexikói zöldségkeverék
  • KNORR Grill Fűszervarázs
  • 20 dkg rizs
  • 30 dkg csirkemell filé
  • 3 teáskanál étkezési keményítő
  • 1 teáskanál pirospaprika
  • 1 tasak KNORR Mexikói chilis bab Rafinéria
  • 40 dkg mexikói zöldségkeverék
  • KNORR Grill Fűszervarázs

Elkészítés:

A rizst feltesszük főni. A csirkemellet csíkokra vágjuk. A keményítőt elkeverjük 1 dl vízzel, 1 teáskanál grill fűszervarázzsal és pirospaprikával, majd ebbe tesszük a csirkemellet. Állni hagyjuk. A 4,5 dl vízzel elkevert KNORR Mexikói chilis bab Rafinériát felforraljuk, hozzáadjuk a csirkét. Pár perc után hozzáadjuk a mexikói zöldségkeveréket is. Fedő alatt 15 percig főzzük, néha kevergetve.