Elkészítés:
A vegyes aszalt gyümölcsöket és a mandulát apróra vágjuk, és a rumba áztatjuk.
A joghurtot a tojásokkal simára keverjük. Beleszitáljuk a sütőporral összekevert lisztet, hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, az olajat, és összedolgozzuk.
Beleborítjuk a rumos aszalt gyümölcsöket, alaposan összekeverjük.
Egy nagy tepsit kikenünk, és a masszát beleöntjük. Előmelegített sütőben 180 fokon 25-30 perc alatt megsütjük.
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
Vegetáriánus ételek
,
Klasszikus ételek
,
Házias ételek
,
Ünnepi ételek
,
Ünnepi ételek
,
Karácsonyi ételek
,
Közepesen költséges ételek
,
Egyszerű ételek
,
60 perc alatt elkészülő ételek
,
Desszertek
,
Aprósütemények
,
Joghurtos ételek
,
Csokis receptek
,
Gyümölcsös ételek
,
Sütemények