Csicseriborsós spagetti tejszínes spenóttal

Csicseriborsós spagetti tejszínes spenóttal
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória olcsó
Hozzávalók:
  • 100 g csicseriborsós tészta
  • 2 gerezd fokhagyma
  • bors
  • szerecsendió
  • 2 dl rizstejszín
  • 1 csomag friss spenót
  • 1 evőkanál növényi margarin
  • kevés sajt (növényi)
  • 100 g csicseriborsós tészta
  • 2 gerezd fokhagyma
  • bors
  • szerecsendió
  • 2 dl rizstejszín
  • 1 csomag friss spenót
  • 1 evőkanál növényi margarin
  • kevés sajt (növényi)

Elkészítés:

A tésztát sós vízben kifőzzük. A növényi margarinon megfuttatjuk a szeletekre vágott fokhagymát, hozzáadjuk a friss spenótot, összeforgatjuk, majd mehet bele a tejszín, ízlés szerint só, bors és őrölt szerecsendió. Kiforraljuk, majd beleforgatjuk a főtt tésztát, és sajttal (akár növényivel) tálaljuk.

Megjegyzés:

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!