Csicseriborsós spagetti

Csicseriborsós spagetti
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • fél csomag csicseriborsó spagetti
  • 2 gerezd fokhagyma
  • fél csokor petrezselyemzöld
  • bors
  • pici bazsalikom
  • 2 avokádó
  • fél citrom leve
  • reszelt parmezán vagy ízlés szerinti sajt
  • pici zsiradék
  • fél csomag csicseriborsó spagetti
  • 2 gerezd fokhagyma
  • fél csokor petrezselyemzöld
  • bors
  • pici bazsalikom
  • 2 db avokádó
  • fél citrom leve
  • reszelt parmezán
  • pici zsiradék

Elkészítés:

A tésztát kifőzzük és félretesszük.

A megtisztított avokádót apróra vágjuk és a fél citrom levében megforgatjuk.

Kevés zsiradékon megfuttatom a 2 finomra vágott fokhagymát, hozzáadom a finomra vágott petrezselymet, sózom, borsozom, ízlés szerint kevés bazsalikommal ízesítjük. Hozzáadjuk az avokádót, összeforgatjuk a kifőzött tésztával és reszelt sajttal tálaljuk.

Ha előzőleg ügyesen vájtuk ki az avokádót a héjából, akkor a visszamaradt „héjüregbe” töltve is tálalhatjuk a tésztát.