Csicseriborsó spagetti avokádó hajóban - mesésen

Csicseriborsó spagetti avokádó hajóban - mesésen
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 1db avokádó pépesítve
  • 2 cikk fokhagyma
  • kevés zsiradék
  • bors
  • szerecsendió
  • petrezselyemzöld
  • csicseriborsós spagetti
  • 20 g szeletelt lapka sajt
  • 1 db avokádó
  • 2 cikk fokhagyma
  • kevés zsiradék
  • bors
  • szerecsendió
  • petrezselyemzöld
  • csicseriborsós spagetti
  • 20 g szeletelt lapka sajt

Elkészítés:

Az avokádót meghámozzuk, úgy, hogy a héja egyben maradjon (tehát kivágjuk belőle a húsát).

A fokhagymát összezúzzuk, kevés zsiradékon megfuttatjuk, hozzáadjuk az avokádót, sóval, borssal fűszerezzük, és kevés apróra vágott petrezselyemzöldat adunk hozzá.

Az így kapott avokádós krémmel elkeverjük a közben kifőzött csicseriborsós spagettit, majd ezt beletöltjük az avokádó héjába.

Hosszabb fogpiszkálóra tűzött lapka sajttal és olajbogyó „pingvinekkel” tálaljuk.

Megjegyzés:

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!