Csevapcsicsa grillen sütve

Csevapcsicsa grillen sütve

Elkészítési idő

Több mint 90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 50 dkg darált sertéshús
  • 50 dkg darált marhahús
  • 2 db tojás
  • 1 fej vöröshagyma reszelve
  • 4 gerezd fokhagyma reszelve
  • 2 kk. keményítő
  • 3 ág citromfűlevél apróra vágva
  • 4 dkg fagyos sertészsír
  • 1 mk. darált chili
  • durvára darált színes bors
  • 2 ek. citromos olívaolaj
  • őrölt fehérbors
  • rozmaringlevelek apróra vágva
  • őrölt kömény
  • hurkapálcák

A zöldségekhez:

  • 1 db cukkini
  • 50 dkg barna csiperke gomba
  • kápia paprika
  • rozmaring
  • TV paprika
  • brokkoli
  • póréhagyma
  • vöröshagyma
  • bazsalikom
  • citromfű

Elkészítés:

Egy tálban a darált húsokat keverjük össze a többi hozzávalóval, ízlés szerint adjuk hozzá a fűszereket, majd fóliával fedjük le, és a hűtőben hagyjuk állni legalább fél-egy napot.

Másnap olajozott hurkapálcákra nyomkodjuk, és faszén parázson süssük meg.

A zöldségeket pucoljuk meg, a cukkinit 1 cm-es darabokra vágjuk, a paprikát csíkokra, majd az összekevert olajos öntetbe forgassuk meg. Fűszerezzük, és lefedve hagyjuk állni. Sózni csak a grilltálcán sózzuk meg, és faszén parázson süssük.

Neked ajánljuk