Cseresznyés krémleves

Cseresznyés krémleves

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 50 dkg fagyasztott magozott cseresznye
  • 1 tasak puncs ízű pudingpor
  • 1 tasak vaníliás cukor
  • cukor
  • 3 dl tejszín
  • 5 ek. liszt
  • 1 db citrom
  • őrölt szegfűszeg
  • fahéj

Elkészítés:

Lábasban vizet forralok, majd belerakom a cseresznyét.

Ízesítem cukorral, vaníliás cukorral, fahéjjal, őrölt szegfűszeggel.

Kikeverem a lisztet kevés vízzel és kevergetve sűrítem vele a levest.

Kis vízzel higított pudinport adok hozzá és átforralom.

Citromot karikázok bele és vízfürdővel langyosra hűtöm.

Belekeverem a tejszínt, majd tálalható.

Neked ajánljuk