Csabai karaj kolbásszal

Csabai karaj kolbásszal

Elkészítési idő

Több mint 90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 1,5 kg csont nélküli karaj
  • 1 szál paraszt kolbász
  • 1 fej hagyma
  • 5 szelet bacon
  • 2 kanál olaj
  • 4 gerezd fokhagyma

Elkészítés:

A húst előző nap szúrjuk fel és sózzuk le, a lyukba is szórjunk sót, majd tegyük hűtőbe 1 éjszakára.

Másnap a kolbászt tegyük bele, és a húst szalonnával tekerjük körbe. Tepsibe vagy jénaiba öntsünk pici olajat, majd tegyük bele a húst. Dobjuk mellé a pucolt fokhagymát és a negyedekre vágott vöröshagymát.

Fóliával lefedve közepes lángnál 1-1,5 órát süssük, majd a fóliát levéve pirítsuk meg.

Neked ajánljuk