Hozzávalók:
- 8 kis kerámia formához
- 6 szelet bacon
- 30 dkg koktélparadicsom
- 2 szál újhagyma
- 50 g liszt
- 300 m tej
- 80 g reszelt sajt
- 2 tojás
- 1 tojássárgája
- 25 g olvasztott vaj + a formák kikenéséhez
- só
- bors
-
6 szelet
bacon
-
30 dkg
koktélparadicsom
-
2 szál
újhagyma
-
50 g
liszt
-
300 m
tej
-
80 g
reszelt sajt
-
2
tojás
-
1
tojássárgája
-
25 g
olvasztott vaj + a formák kikenéséhez
-
só
-
bors
Elkészítés:
A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
A kerámia tálakat kivajazzuk, belehelyezünk mérettől függően néhány koktélparadicsomot, és az apróra vágott bacont.
A felaprított újhagymát elkeverjük a tojással, liszttel, tejjel, reszelt sajttal, olvasztott vajjal. A masszát beleöntjük a tálakba, és az előmelegített sütőben kb. 25-30 perc alatt készre sütjük.
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
Francia receptek
,
Ünnepi ételek
,
Ünnepi ételek
,
Uzsonnára valók
,
Receptek ebédhez, vacsorához
,
Társaság ételek
,
Nyári ételek
,
Téli ételek
,
Tavaszi ételek
,
Pénztárcabarát ételek
,
Egyszerű ételek
,
45 perc alatt elkészülő ételek
,
Főételek
,
Sajtos ételek