Citrusos lazactatár

Citrusos lazactatár

Elkészítési idő

Több mint 90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 20 dkg friss lazacfilé
  • 1/2 citrom leve
  • 1/2 vérnarancs leve
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • petrezselyem
  • bors
  • bagett, kenyér a pirítóshoz
  • citrusfilé és zöldfűszer a tálaláshoz

Elkészítés:

A lazacból húzzuk ki a szálkákat, a bőrrét húzzuk le, majd vágjuk apró kockákra.

Tegyük egy tálba, facsarjuk rá a citrusok levét, adjuk hozzá az olajat, a petrezselymet, sózzuk, borsozzuk, és alaposan keverjük össze.

Tegyük 5 órára hűtőbe.

Tálaláskor a kenyér- vagy bagettszeleteket pirítsuk meg, majd halmozzunk rá a lazacból.