Citromos-tárkonyos raguleves

Citromos-tárkonyos raguleves

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 50 dkg hús
  • zöldségek (sárgarépa, fehérrépa, karfiol... ami kell)
  • 3 ek. olaj
  • citromlé
  • tárkony
  • citromhéj
  • tejföl vagy tejszín

Elkészítés:

Pároljuk meg a felkockázott húst és zöldségeket (kivéve a karfiolt), öntsük fel őket vízzel. Sózzuk, majd ha felforrt, vegyük takarékra alatta a lángot.

Fűszerezzük, és ha a hús már majdnem kész, tegyük bele a karfiolt is.

Mikor puha, egy kevés levessel elkevert tejszínt önts hozz, hagyd összeforrni, cseppents bele citromlevet, tálald.

Neked ajánljuk