Elkészítés:
A burgonyát héjában megfőzzük. Vigyázzunk, hogy ne főzzük túl!) A megfőtt burgonyát picit kihűlni hagyjuk. Ezután felkockázzuk és ráöntjük az olívaolajat, sózzuk, borsozzuk, ráreszeljük a citromot, rácsavarjuk a citrom levét.
Finoman összekeverjük, a zöldfűszereket felaprítjuk és rászórjuk. Végül hozzáadjuk a joghurtot és átkeverjük az egészet.
A szalonnát apróra vágjuk, megpirítjuk és a burgonyasaláta tetejére rakjuk.
Megjegyzés:
A receptet Botos Anna Mária küldte be. Köszönjük!
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
klasszikus
,
házias
,
ebéd-vacsora otthonra
,
nyári
,
Őszi
,
téli
,
tavaszi
,
45 perc
,
előétel
,
egytálétel
,
sertéshúsos
,
krumplis