Citromos-fokhagymás csirkecomb

Citromos-fokhagymás csirkecomb
Elkészítési idő
5,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 10 db csirkecomb (alsó)
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 1 szál póréhagyma
  • 2 db citrom
  • bors
  • zöld olívabogyó
  • 1 csészényi csontleves (ha nincs, akkor víz
  • 10 db csirkecomb (alsó)
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 1 szál póréhagyma
  • 2 db citrom
  • bors
  • zöld olívabogyó
  • 1 csészényi csontleves

Elkészítés:

A megtisztított csirkecombokat tepsibe tesszük, sóval, borssal, zúzott fokhagymával bedörzsöljük, majd a póréhagymát és a citromot is rákarikázzuk. Néhány darab olívabogyót is dobhatunk közé.

Aláöntjük a levest, fóliával vagy fedővel lefedjük, majd 180 fokra előmelegített sütőben 1 órán át sütjük.

A fóliát vagy fedőt levesszük, a sütőt 250 fokosra melegítjük és a grill fokozatot rákapcsoljuk, majd kb. 10 perc alatt pirosra sütjük.

Köretnek szinte bármi illik hozzá, legyen az zöldséges párolt köles, sült burgonya, vagy akár a zöld köret is.

Megjegyzés:

A receptet Scarlett69 küldte be. Köszönjük!