Hozzávalók:
  • karaj
  • füstölt szalonna
  • lángolt kolbász
  • fokhagyma
  • hagyma
  • liszt
  • olaj
  • karaj
  • füstölt szalonna
  • lángolt kolbász
  • fokhagyma
  • hagyma
  • liszt
  • olaj

Cigánypecsenye szalkai módra

Elkészítési idő
5,0 3 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

A húsokat klopfoljuk vékonyra, majd egyik oldalukat sózzuk meg. Hempergessük meg lisztben, majd tegyük félre. Aprítsuk fel a fokhagymát, hagymát, kolbászt és szalonnát, majd süssük össze. Nem szükséges külön fűszerezni. A hagymás masszát borítsuk a hússzeletek egyik oldalára, majd hajtsuk vissza és fogpiszálóval tűzzük össze. Befedve pároljuk a húst, majd süssük meg. Tálaljuk rizzsel.

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti