Céklás-csokis muffin

Céklás-csokis muffin
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória közepesen költséges
Hozzávalók:
  • 12 darabhoz:
  • 11 dkg cukor
  • 2 tojás
  • 0,75 dl olaj
  • 1,5 dl natúr joghurt
  • 25 dkg fehér tönkölyliszt
  • 1 csomag sütőpor
  • 2 púpos evőkanál kakaó
  • 10 dkg étcsokoládé pasztilla
  • 5 dkg tejcsokoládé pasztilla
  • 5 dkg 61%-os csokoládé
  • 7 dkg sült cékla
  • 11 dkg cukor
  • 2 tojás
  • 0,75 dl olaj
  • 1,5 dl natúr joghurt
  • 25 dkg fehér tönkölyliszt
  • 1 csomag sütőpor
  • 2 púpos evőkanál kakaó
  • 10 dkg étcsokoládé pasztilla
  • 5 dkg tejcsokoládé pasztilla
  • 5 dkg 61%-os csokoládé
  • 7 dkg sült cékla

Elkészítés:

A céklát felszeleteljük, majd az olajjal, a cukorral, a tojással és joghurttal turmixgépbe tesszük. A száraz hozzávalókat egy tálba kimérjük, átszitáljuk, és összekeverjük a nedves hozzávalókkal. Végül hozzáadjuk a csokipasztillákat és az összetördelt csokit, majd belekanalazzuk a muffinsütő mélyedéseibe.
180 fokon 15 percig sütjük.