Céklás-baconös rózsaszín spagetti

Céklás-baconös rózsaszín spagetti
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória közepesen költséges
Hozzávalók:
  • 1 kg cékla
  • 50 dkg spagetti
  • 1 pohár tejföl
  • 20-25 dkg bacon
  • kg. 20 dkg trappista sajt
  • olaj
  • 2 evőkanál vaj
  • bors
  • fokhagyma
  • 1 kg cékla
  • 50 dkg spagetti
  • 1 pohár tejföl
  • 20-25 dkg bacon
  • kg. 20 dkg trappista sajt
  • olaj
  • 2 evőkanál vaj
  • bors
  • fokhagyma

Elkészítés:

Az olajban felolvasztom a 2 evőkanál vajat, majd hozzáadom a tejfölt, a sót, a borsot és a fokhagymát, és összefőzöm.

Külön megpirítom a bacont, majd beleteszem a tejfölös-vajas szószba, ezután beleolvasztom a sajtot.

A meghámozott apróra vágott céklát forró vízbe teszem, mikor már szépen beszínezte a vizet, beleteszem a spagettit, és kifőzöm.