Capellini lazaccal

Capellini lazaccal
Elkészítési idő
4,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége közepesen bonyolult
Árkategória közepesen költséges
Hozzávalók:
  • 20 dkg lazac
  • 10 dkg koktélparadicsom
  • 1 evőkanál apróra vágott petrezselyem
  • bors
  • 4 dkg ricotta sajt
  • 1 evőkanál vöröshagyma
  • 35 dkg capellini tészta
  • 1 pohár tej
  • 4 evőkanál olívaolaj
  • 20 dkg lazac
  • 10 dkg koktélparadicsom
  • 1 evőkanál petrezselyem
  • bors
  • 4 dkg ricotta sajt
  • 1 evőkanál vöröshagyma
  • 35 dkg capellini tészta
  • 1 pohár tej
  • 4 evőkanál olívaolaj

Elkészítés:



Pirítsuk meg a hagymát 1 csepp olajon!
Adjuk hozzá a felkockázott lazacot és a paradicsomot!
Főzzük össze 3 perc alatt!
Ízesítsük sóval és borssal!

Forrósítsuk fel a ricottát a tejjel egy másik serpenyőben!

Főzzük meg a tésztát, majd keverjük össze a paradicsomos lazaccal!