Burgonyás tésztában sült virsli

Burgonyás tésztában sült virsli
Elkészítési idő
4,0 6 Értékelés
Elkészítés nehézsége közepesen bonyolult
Árkategória közepesen költséges
Hozzávalók:
  • 60 dkg burgonya
  • 2 tojás
  • 10-12 dkg liszt
  • reszelt szerecsendió
  • koktélvirsli
  • a sütéshez:
  • olaj
  • a tetejére:
  • szezámmag
  • 60 dkg burgonya
  • 2 tojás
  • 10-12 dkg liszt
  • reszelt szerecsendió
  • koktélvirsli
  • olaj
  • szezámmag

Elkészítés:

A héjában megfőzött burgonyát meghámozzuk, és még forrón áttörjük.

Ha egy kicsit kihűlt, hozzáadjuk az egész tojásokat és a lisztet, sóval, reszelt szerecsendióval ízesítjük és összegyúrjuk.

Lisztezett munkalapon kinyújtjuk, és akkora négyzetekre vágjuk, hogy a virslik beleférjenek, illetve egy picit túllógjanak. A négyzet közepére tesszük a virslit, feltekerjük, tojással megkenjük, szezámmaggal megszórjuk és bő, forró olajban kisütjük.