Burgonyás borjúlapocka

Burgonyás borjúlapocka

Elkészítési idő

75 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Költséges ételek

Hozzávalók:

  • 80 dkg borjúlapocka
  • 2 dl paradicsomlé
  • 15 dkg vaj
  • 30 dkg vöröshagyma
  • 60 dkg burgonya
  • őrölt bors

Elkészítés:

A borjúlapockát nagyobb kockákra vágjuk, majd vágott vöröshagymával együtt 1,5 dl vízben feltesszük főni. Addig főzzük, míg el nem párolog a víz.

Hozzáadjuk a vajat, és kicsit pirítjuk.

Beletesszük a fűszereket, felöntjük

paradicsomlével és 2,5 dl vízzel, majd lassú tüzön puhára főzzük.

A burgonyát kockára vágjuk, és a húshoz adjuk, ráöntünk még 2,5 dl vizet, megsózzuk, és összeforraljuk.

Neked ajánljuk