Bundás halfalatok

Bundás halfalatok
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 4 szelet halfilé
  • 2 db tojás
  • 5 dkg liszt
  • 2 ek. tej
  • 1 db citrom
  • őrölt gyömbér
  • fehérbors
  • 4 szelet halfilé
  • 2 db tojás
  • 5 dkg liszt
  • 2 ek. tej
  • 1 db citrom
  • őrölt gyömbér
  • fehérbors

Elkészítés:

A szeleteket citromlével csepegtetem, sózom, borsozom, negyed órát hagyom állni, utána felcsíkozom.

Kikeverem a tojássárgát, gyömbért, csipet sót, felvert fehérjehabot forgatok bele, majd annyi lisztet, hogy sűrűbb tésztát kapjak.

Először lisztbe, majd a tésztába mártom a halakat, és olajban kisütöm őket.

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti