Bundás borda betyárosan töltve

Bundás borda betyárosan töltve

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 8 szelet filézett sertéskaraj
  • 12 dkg füstölt kolbász
  • 12 dkg füstölt szalonna
  • 1 fej nagy vöröshagyma
  • bors

A panírozáshoz:

  • 2 db tojás
  • zsemlemorzsa
  • liszt

A sütéshez:

  • olaj

Elkészítés:

A húsokat vékonyra kiklopfolom és 2 szelet közé töltök karikázott kolbászt és hagymát, csíkozott szalonnát.

Megtűzöm és lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába forgatva panírozom őket.

Forró, bő olajban ropogósra kisütöm a szeleteket.

Neked ajánljuk