Hozzávalók:
  • 25 dkg padlidzsán
  • 40 dkg paradicsom
  • 10 dkg zöldség
  • 25 dkg hagyma
  • 3 dkg fokhagyma
  • 25 dkg zöldpaprika
  • 2 dl száraz fehérbor
  • szemesbors
  • csípős törött pirospaprika
  • 2-3 db szegfűszeg
  • 20 dkg sárgarépa
  • 1 kg borjúhús
  • 1 kg burgonya
  • 25 dkg padlidzsán
  • 40 dkg paradicsom
  • 10 dkg zöldség
  • 25 dkg hagyma
  • 3 dkg fokhagyma
  • 25 dkg zöldpaprika
  • 2 dl száraz fehérbor
  • szemesbors
  • csípős törött pirospaprika
  • 3 db szegfűszeg
  • 20 dkg sárgarépa
  • 1 kg borjúhús
  • 1 kg burgonya

Bosnyák fazék

Elkészítési idő
2,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:



Kockázzuk fel a húst és a zöldségeket!

Rakjuk bele egy agyagedénybe, majd sózzuk, borsozzuk és paprikázzuk ízlés szerint!
Adjuk hozzá a bort és a szegfűszeget!

Keverjük össze, majd öntsük fel hideg vízzel!
Forraljuk fel!
Pároljuk kis lángon fél órát!
Süssük sütőben 3 órát, az utolsó fél órában fedő nélkül!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti