Borsós csirkecomb

Borsós csirkecomb
Elkészítési idő
5,0 2 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 6 db alsó csirkecomb
  • 3-4 gerezd foghagyma
  • 30 dkg zöldborsó
  • 1,5 kg burgonya
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 evőkanál olaj
  • görög fűszerkeverék
  • 6 db alsó csirkecomb
  • 4 gerezd foghagyma
  • 30 dkg zöldborsó
  • 1,5 kg burgonya
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 evőkanál olaj
  • görög fűszerkeverék

Elkészítés:



Tisztítsuk meg a combokat!
Dörzsöljük be őket a fűszerkeverékkel és a zúzott fokhagymával!

Kockázzuk fel a megpucolt krumplit!
Tegyük egy tűzálló tálba!
Karikázzuk fel a megtisztított hagymát!
Rakjuk rá a krumplira a borsóval együtt!
Sózzuk meg!

Süssük elő a húsokat olajon!
Tegyük rá a zöldségekre a combokat, majd locsoljuk rá a hús olaját!

Süssük meg a lefedett tálban!