Borsóleves vajgaluskával

Borsóleves vajgaluskával

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Olcsó ételek

Hozzávalók:

  • 1 üveg zöldborsó
  • 1 csomag vegyes zöldség
  • petrezselyem
  • pirospaprika
  • 1 fej hagyma
  • olaj
  • 5 dkg vaj
  • 1 tojás
  • liszt

Elkészítés:

A hagymát apróra vágom, olajon megdinsztelem, majd sóval és pirospaprikával megszórom, majd felöntöm vízzel. A zöldséget karikára vágom, beleteszem, és puhára főzöm.

Ezalatt a tojást felverem, belecsurgatom az olvasztott vajat, és annyi lisztet adok hozzá, hogy galuskatésztát kapjak.

A levesbe teszem a borsót, felforralom, és beleszaggatom a galuskát, és készre főzöm.

Neked ajánljuk