Boros-narancsos málnaleves

Boros-narancsos málnaleves

Elkészítési idő

15 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

Hozzávalók:

  • 40 dkg málna
  • 2 dl tejszín
  • 1 dl vörösbor
  • 2 dl málnaszörp
  • 3 dl rostos narancslé
  • 2 dl víz
  • 2 evőkanál méz
  • csipet őrölt szegfűszeg
  • csipet fahéj

A táláláshoz:

  • 40 dkg málna
  • 2 dl tejszín
  • 1 dl vörösbor
  • 2 dl málnaszörp
  • 3 dl rostos narancslé
  • 2 dl víz
  • 2 evőkanál méz
  • csipet őrölt szegfűszeg
  • csipet fahéj
  • 1/2 db narancs reszelt héja

Elkészítés:

A málna harmadát félrerakom, a többit turmixolva pépesítve és finom szűrőn áttöröm.

Majd visszateszem a turmixba és mehet bele a málnaszörp, a víz, fél deci tejszín,a vörösbor és a narancslé. Mézzel édesítem, csipetnyi szegfűszeggel és fahéjjal ízesítem.

Már tálalható is hidegen a reszelt narancshéjjal és a maradék kemény habbá vert tejszínnel.

Neked ajánljuk