Boros-céklás mártás

Boros-céklás mártás

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 3 db cékla
  • 2,5 dl vörösbor
  • 1 ek. aprított vöröshagyma
  • 3 tk. barna cukor
  • 1 kk. vaj
  • liszt
  • 6 szem egész feketebors
  • 1 db szegfűszeg
  • 1 db babérlevél negyede

Elkészítés:

Vajon dinszteljük az aprított vöröshagymát és lisztet, cukrot szórok hozzá és 1-1,5 percet pirítom.

Vörösborral felöntöm és hozzáadom a szegfűszeget, babérlevelet, feketeborsot, sót.

Kevegetve sűrítem és a végén mehet bele a főtt, karikázott cékla.

Neked ajánljuk