Bolgár sült csirke

Bolgár sült csirke

Elkészítési idő

90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 4 egész csirkecomb
  • 1 gombakonzerv
  • 2 maroknyi fagyasztott borsó
  • 1 darabolt paradicsomkonzerv
  • 1 kicsi paradicsompüré (konzerv)
  • 15 dkg olívabogyó
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 1 nagy fej hagyma
  • bazsalikom
  • petrezselyem
  • olaj

Elkészítés:

A hagymát apróra vágom, olajon megfuttatom, majd hozzáadom a gombát, borsót, paradicsomkonzervet, paradicsompürét, olajbogyót, az összetört fokhagymát és a fűszereket. Ezt a ragut sózom, esetleg kevés cukrot teszek bele, és pár percet rotyogtatom.

A csirkecombokat besózom, tepsibe fektetem, majd ráöntöm a ragut, és kb. 200 fokon másfél órát sütöm.

Neked ajánljuk