Bográcsos marhapörkölt vörösborosan

Bográcsos marhapörkölt vörösborosan

Elkészítési idő

75 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 25 dkg zsír
  • 1,5kg marhalábszár
  • 1,5 kg krumpli
  • 5 dl vörösbor
  • 3 nagy fej vöröshagyma
  • ételízesítő
  • pirospaprika

Elkészítés:

Zsíron dinszteljük a hagymát, majd megfűszerezzük. A lábszárból és pörköltalapból pörköltet készítünk a kuktával, majd negyven percig főzzük.

A bográcsba öntjük az egészet, meglocsoljuk a vörösborral és puhára főzzük. A vége felé tegyük hozzá a krumplit, ízesítsük és főzzük készre.

Neked ajánljuk