Besameles csuka

Besameles csuka

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 2 db kisebb csuka
  • 1 fej vöröshagyma
  • fokhagyma
  • 1 dl fehérbor
  • 2 ek. tejföl
  • liszt
  • vaj
  • majoranna
  • 1 mk. ételízesítő
  • fehérbors

Elkészítés:

A megpucolt halat felszeletem, besózva állni hagyom.

Vajon dinsztelem az aprított hagymát, majd vele párolom, fedő alatt a halat, ízesítve ételízesítővel, fehérborssal.

Pár perc után forgatom és tovább párolom.

Ha színtelen, akkor majorannával hintem, borral locsolom.

A tejfölt, lisztet kikeverem és a halat habarom vele.

Áttört fokhagymával, szükség szerint sóval ízesítem.

Neked ajánljuk