BBQ vasalt csirkecomb

BBQ vasalt csirkecomb
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 3 bőrös felső csirkecombfilé
  • 3 evőkanál BBQ szósz
  • 3 gerezd fokhagyma
  • ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors
  • 3 bőrös felső csirkecombfilé
  • 3 evőkanál BBQ szósz
  • 3 gerezd fokhagyma
  • őrölt tarka bors

Elkészítés:

A csirkecombot enyhén kiklopfoljuk, majd egy felforrósított serpenyőben, némi zsiradékon, bőrös felével lefele elkezdjük pirítani.

Mielőtt megforgatjuk, megsózzuk, borsozzuk, majd a másik oldalát is szépen megpirítjuk.

Amikor megsült a hús, mindkét oldalát megkenjük a szósszal, mellédobjuk a felaprított fokhagymát, és így is átpirítjuk.

Friss salátával kínáljuk.

Megjegyzés:

A receptet GastroHobbi küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti