BBQ marhanyak

BBQ marhanyak
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória közepesen költséges
Hozzávalók:
  • 1 evőkanál barnacukor
  • 1 evőkanál pirospaprika
  • 1 teáskanál bors
  • 1 teáskanál romaikömény
  • 1 teáskanál koriander
  • 1 teáskanál kávé
  • ½
  • teáskanál cayanne bors
  • ½
  • teáskanál chili pehely
  • 1 evőkanál barnacukor
  • 1 evőkanál pirospaprika
  • 1 teáskanál bors
  • 1 teáskanál romaikömény
  • 1 teáskanál koriander
  • 1 teáskanál kávé
  • ½ teáskanál cayanne bors
  • ½ teáskanál chili pehely

Elkészítés:

A húst előkészítjük (próbáljuk tömbösíteni), bedörzsöljük a fűszerek keverékével, és feltesszük a grillre maximum 120 celsius fokon 5 órára, majd alufóliába csomagoljuk, és további 3 órát grillezzük
Ha a maghőmérséklet (húshőmérővel ellenőrizhető) eléri a 91-93 fokot, levesszük és minimum 45 percig pihentetjük a fóliában. Aztán tálalható a friss puha, ízletes hús.

Megjegyzés:

A receptet Gellén Csaba küldte be. Köszönjük!