Bazsalikomos pulyka bagetten

Bazsalikomos pulyka bagetten
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 4 szelet pulykaérme (15 dkg-os szeletek)
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 db 30 dkg-os bagett
  • 10 dkg bazsalikomos pesto
  • 4 közepes paradicsom
  • 25 dkg mozzarella
  • 4 szelet pulykaérme (15 dkg-os szeletek)
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 db 30 dkg-os bagett
  • 10 dkg bazsalikomos pesto
  • 4 közepes paradicsom
  • 25 dkg mozzarella

Elkészítés:

A pulykát megmossuk, megsózzuk, megborsozzuk. Az olajat felforrósítjuk, a hússzeleteket mindkét oldalát megpirítjuk benne. Kiszedjük.

A bagettet hosszában félve, és keresztben 3-4 darabra vágjuk, és a forró serpenyőben, a hús után megpirítjuk a belsejét. A kenyeret megkenjük pesztóval, rátesszük a sült pulykaszeleteket.

A sütőt 200 °C-ra előmelegítjük. A paradicsomot megmossuk, a mozzarellát lecsepegtetjük, mindkettőt vékony karikákra vágjuk. A paradicsomot a húsra rakjuk, ráfektetjük a sajtot, és a sütőben kb. 8 percig pirítjuk.