Batátás zöldségpuffancs csicseriborsó liszttel

Batátás zöldségpuffancs csicseriborsó liszttel
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 200 g mirelit zöldség párolva
  • 100 g párolt batáta (édesburgonya) püré
  • 2 tojás
  • só (ízlés szerint)
  • őrölt bors (ízlés szerint)
  • összezúzott fokhagyma (ízlés szerint)
  • 100 g csicseriborsó liszt
  • 1 teáskanál sütőpor
  • 200 g mirelit zöldség párolva
  • 100 g párolt batáta (édesburgonya) püré
  • 2 tojás
  • bors
  • fokhagyma
  • 100 g csicseriborsó liszt
  • 1 teáskanál sütőpor

Elkészítés:

A párolt zöldséget, a batátapürés, a tojást, a lisztet és a sütőport összekeverjük, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, fokhagymával fűszerezzük.

Kanállal adagonként egymástól messze egy olajozott sütőpapíros tepsibe adagoljuk és 180 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt megsütjük. Félidőben a puffancsokat megfordítjuk.

Ízlés szerinti szósszal, mártással kínáljuk.

Megjegyzés:

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti