Bárányleves gazdagon

Bárányleves gazdagon

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 1 dl tejföl
  • 3-4 evőkanál olaj
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 db babérlevél
  • 40 dkg bárányhús
  • 1 fej hagyma
  • 10 dkg sárgarépa
  • bors
  • 10 dkg fehérrépa
  • 5 dkg gomba
  • 5 dkg zeller
  • liszt
  • 15 dkg karfiol

Elkészítés:

Elkészítés:

Pirítsuk le a felkockázott húst a hagymával együtt! Adjuk hozzá a felkarikázott gombát, répát és zellert!

Ha jól lepirultak, szórjuk meg liszttel, majd engedjük fel vízzel! Fűszerezzük babérlevéllel, borssal, sóval és petrezselyemmel!

Ha majdnem kész a leves, főzzük bele a tejfölt és a karfiolt!

Hasonló receptek