Bárányfazék

Bárányfazék
Elkészítési idő
5,0 4 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória közepesen költséges
Hozzávalók:
  • 50 dkg filézett bárányhús
  • 2 csésze rizs
  • 1 szál sárgarépa
  • 1 fej vöröshagyma
  • 10 dkg mazsola
  • 9 dl tyúkhúsleves
  • 9 dkg vaj
  • 1 csokor petrezselyem
  • 50 dkg filézett bárányhús
  • 2 csésze rizs
  • 1 szál sárgarépa
  • 1 fej vöröshagyma
  • 10 dkg mazsola
  • 9 dl tyúkhúsleves
  • 9 dkg vaj
  • 1 csokor petrezselyem

Elkészítés:

A bárányt felkockázom, a répát csíkozom, a hagymát felaprítom.

Vajon pirítom a húst és a hagymát, répát párolom vele, pár percig.

Sózom, borsozom és beleöntöm a rizst, kissé pirulni.

Felöntöm forró húslevessel és lefedve, kis lángon puhára főzöm a rizst, kb. 20 perc alatt.

A mazsolát hozzáadom, majd vágott petrezselyemmel tálalom.

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti