Barackos sangria

Barackos sangria
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 6 pohárhoz:
  • 10 dkg barna cukor
  • 1 dl narancslikőr
  • 3-4 rúd fahéj
  • 1 üveg édes vörösbor
  • 1 narancs
  • 1 zöldcitrom
  • 1 citrom
  • 50 dkg őszibarack
  • 5 dl jéghideg szódavíz
  • 2 marék jégkocka
  • 10 dkg barna cukor
  • 1 dl narancslikőr
  • 3-4 rúd fahéj
  • 1 üveg édes vörösbor
  • 1 db narancs
  • 1 zöldcitrom
  • 1 db citrom
  • 50 dkg őszibarack
  • 5 dl jéghideg szódavíz
  • 2 marék jégkocka

Elkészítés:

A cukrot összekeverjük a narancslikőrben, hozzáadjuk a fahéjat, és addig melegítjük, amíg a cukor felolvad. Lehúzzuk a tűzről és hűlni hagyjuk. Hozzáöntjük a vörösbort, és jól lehűtjük.

A citrusféléket alaposan megmossuk, leszárítjuk, felszeleteljük, a barackot cikkekre vágjuk, a borhoz adjuk. Hozzátesszük a jeget, valamint a szódát, és azonnal kínáljuk.