Hozzávalók:
  • kb. 50 dkg hús (disznócomb, tarja, pulyka- vagy csirkemell)
  • 3 fej hagyma
  • 1 nagy doboz tejföl
  • bors
  • pirospaprika
  • olaj
  • 1,5 kg krumpli
  • 50 dkg hús (disznócomb, tarja, pulyka- vagy csirkemell)
  • 3 fej hagyma
  • 1 nagy doboz tejföl
  • bors
  • pirospaprika
  • olaj
  • 1,5 kg krumpli

Bajor sült

Elkészítési idő
4,0 8 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

A krumplit mosd-, és hámozd meg, majd karikázd fel.
A húst szeleteld, kloffold, sózd, borsozd.
A hagymákat vágd vékony karikára.
A tejfölt sózd, borsozd, paprikázd, adj hozzá fél deci olajat, majdkeverd ki.

Önts egy kis olajat a tepsi aljára, béleld ki egy rteg krumpl karikávl. Erre jön egy kis fűszeres tejföl, rá egy réteg husi, arra hagyma, tejföl, majd fedjük le az egészet krumplival., és simitsuk el rajta a maradék tejfölt. Önts rá egy kevés vizet (a SZÉLÉRE).

Told be a HIDEG sütőbe, amit épp gyújts be, hogy közepes lángon 3 órán keresztül szép egyenletesen süljön majd.

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti