Hozzávalók:
  • 2 db sertés hátsó csülök
  • 2 kg savanyú káposzta
  • grill fűszerkeverék
  • 4 fej hagyma
  • 3 db sárgarépa
  • 50 dkg gomba
  • 2 db sertés hátsó csülök
  • 2 kg savanyú káposzta
  • grill fűszerkeverék
  • 4 fej hagyma
  • 3 db sárgarépa
  • 50 dkg gomba

Bajor csülök gombával és savanyúkáposztával

Elkészítési idő
3,0 2 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

Kicsontozom a csülköt, és hat részre darabolom. Megtisztítom a káposztát és a zöldségeket. Cikkekre vágom a hagymát és a gombát, felkockázom a sárgarépát.

Kibélelek káposztával egy magas falú tepsit, rászórom a zöldségeket, .

Besózom a husikat, megfűszerezem a grilles fűszerkeverkkel, lefedem alufóliával, hagyom egy éjszakára állni.

Másnap előmelgített sütőben 170 fokon sütöm 2 órán keresztül. Leveszem a fóliát, megfordítom a husokat, így amikor visszatolom még további 40 percre, szép pirosra pirulhatnak.