Baconos hordók

Baconos hordók
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 500 g sertés darált hús
  • 400 g bacon
  • 1 db tojás
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 csapott evőkanál só
  • 1 csapott evőkanál fekete őrölt bors
  • 1 csapott evőkanál őrölt pirospaprika
  • 1 csapott evőkanál majoránna
  • 1 csapot evőkanál vegeta
  • 1 kávéskanál petrezselyemzöld
  • 2 evőkanál zsemlemorzsa
  • 500 g sertés darált hús
  • 400 g bacon
  • 1 db tojás
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 csapott evőkanál só
  • 1 csapott evőkanál fekete őrölt bors
  • 1 csapott evőkanál őrölt pirospaprika
  • 1 csapott evőkanál majoránna
  • 1 csapot evőkanál vegeta
  • 1 kávéskanál petrezselyemzöld
  • 2 evőkanál zsemlemorzsa

Elkészítés:

A darált húst egy tálba öntjük, hozzáadjuk a tojást, fűszereket, zsemlemorzsát a zúzott fokhagymát és hagymát. Alaposan összedolgozzuk.

A masszát henger alakúra formázzuk és baconba tekerjük. Szép sorban sütőpapírra helyezzük őket. Előmelegített sütőben 200 C fokon 20-25 percet sütjük, aztán 10 perc alatt felső sütési módban megpirítjuk.

Megjegyzés:

A receptet Botos Anna Mária küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti