Baconbe tekert spárga, a tavasz sztárja

Baconbe tekert spárga, a tavasz sztárja

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

  • Hozzávalók:
  • 8 db zöld spárga
  • 8 db bacon
  • 500 ml víz
  • csipetnyi só

Elkészítés:

A spárgákat alaposan megmossuk, és ha van kemény fás szára, akkor levágjuk. A vizet feltesszük forrni egy csipetnyi sóval (annyi vizet tegyünk fel forrni, amennyi ellepi a spárgákat).

Amikor elkezdett forrni a víz, beletesszük a spárgákat. Ha a víz elszíneződik és érezzük a spárga illatát, akkor készen is van.

A spárgákat óvatosan baconbe tekerjük, egy tűzálló tálba tesszük és 200 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt megsütjük.

A receptet Botos Anna Mária küldte be. Köszönjük!

Neked ajánljuk