Babos pulykaragu

Babos pulykaragu

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 1 kg pulyka felsőcombfilé
  • 4 doboz vörösbab konzerv
  • 4 fej vöröshagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 4 szem paradicsom
  • 2 db zöldpaprika
  • tejföl
  • olaj
  • Erős Pista
  • ételízesítő
  • fűszerpaprika
  • őrölt bors

Elkészítés:

A felaprított hagymákat olajon dinsztelem és felöntöm vízzel és sűrűbb alapot főzök.

Mehet bele az apróra vágott paprika, amit puhára párolok, a vizet szükség szerint pótolva.

Hozzáadom a kockázott pulykahúst és elfőzöm a leve nagy részét, ekkor belerakom a darabolt paradicsomot.

Ízesítve felforralom, majd puhára főzöm benne a húst.

A vörösbabot beleöntöm, annyi lével, hogy épp ellepje, utána összeforralom.

Tejföllel, Erős Pistával tálalom.

Neked ajánljuk